Spalati stafidele, apoi opariti-le cu apa clocotita. Scurgeti apa si adaugati peste ele esenta de rom si crema de whisky
Separati ouale si bateti albusurile cu un praf de sare pana obtineti o bezea. Adaugati apoi zaharul si mixati pana obtineti o bezea lucioasa si ferma.
Amestecati galbenusurile cu uleiul, putin cate putin, pana se ingroasa, apoi rasturnati-le peste bezea. Amestecati usor cu spatula, de jos in sus, sa nu se lase bezeaua.
Amestecati faina cu praful de copt si cu migdalele macinate marunt si puneti putin cate putin peste amestecul de bezea, amestecand usor de fiecare data.
La final adaugati stafidele cu tot cu siropul de rom si ciocolata taiata marunt.
Tapetati cu ulei si faina o tava patrata sau tava de chec si rasturnati compozitia
Coaceti pandispanul in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 45 de minute si faceti testul scobitorii.
Dupa ce s-a copt, lasati pandispanul la racit in tava si pregatiti glazura amestecand ciocolata rupta bucati si smantana fierbinte.
Turnati glazura peste pandispan si feliati dupa plac.