Pandispan cu visine

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 2 Mai 2015 | 6711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri ulei
  • 2 cani de zahar
  • 8 linguri de apa
  • 2 cani faina
  • 3-4 linguri cacao
  • 300 g visine fara samburi
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Separam albusurile de galbenusuri. Punem pe foc zaharul cu apa, lasam sa fiarba pana se face un sirop. Albusurule se bat spuma. Se aduga treptata siropul  fierbinte. Galbenusurile se freaca cu uleiul, apoi se adauga peste albusuri. Adaugam faina  amestecand usor.

Un sfert din compozitie il  amestecam cu 3-4 linguri de cacao. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, apoi compozitia cu cacao. Cu coada unei lingurite amestecam putin cele doua compozitii.

Deasupra aruncam din lol in loc visinele. Introducem in cuptorul preincalzit. Facem testul cu scobitoarea. Cand este rece radem ciocolata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu banane si ciocolata