Pandispan cu visine

de trifadalia in Dulciuri, 18 Iun 2018 | 4671 vizualizari

 

Daca tot este sezonul acestor minunate fructe atunci sa fie desertul cu visine in voga si la Bucataras.

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 4 linguri de ulei
  • 10 linguri de faina
  • 2 plicuri de zahar vaniliat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • un praf de sare
  • 1 kg de visine
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Se spala visinele, se scot samburii si se lasa sa se scurga.

Se bat bine spuma albusurile de la oua, se adauga zaharul apoi se bat in continuare pana spuma se intareste. Peste ele se adauga treptat cate un galbenus de ou, zaharul vaniliat, praful de sare si coaja razuita de la lamaie.

Se adauga jumatate din faina amestecand usor de jos in sus, uleiul si cealalta jumatate de faina.

Se tapeteaza tava cu ulei si faina sau cu hartie de copt.

Se toarna compozitia in tava iar visinele care s-au scurs se pun bucata cu bucata in pandispan, apoi tava se da la cuptor pentru 25 minute la 180 de grade.

 

TIPS-URI

1

Se incepe cu desfacutul visinelor de samburi si se lasa la scurs. Deabia dupa aceea se trece la pregatirea pandispanului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]