Pandispan "Pitzi"

de Sasha1 in Prajituri, 12 Iun 2014 | 3571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250 g faina
  • 1 praf de copt
  • 200 g zahar
  • 1 esenta rom
  • 1 sticluta mica colorant alimentar roz
  • dulceata de gutui (dulceata dupa preferinta)
  • miere
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan "Pitzi":

Separam albusurile de galbenusuri, mixam foarte bine albusurile, adaugam in ploaie zaharul, galbenusurile pe rand, faina incorporata cu praful de copt, esenta si colorantul. Dupa ce le-am incorporat bine, asezam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra asezam fructele din dulceata, dam tava la cuptor pentru 15 minute la 170 grade.  Dupa ce s-a racit o glazuram cu miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan "Pitzi"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Albina