Pandispan tigrat

de gugugh in Prajituri, 27 Oct 2010 | 13494 vizualizari

COMENTARII (18)

Corinuta 1

27.10.2010, 11:22

frumos arata!

Laly 1

27.10.2010, 11:30

Ce bine arata tigratul tau

Rocsi 1

27.10.2010, 11:31

foarte frumos

silvi0ara 1

27.10.2010, 12:51

Bun si frumos.

ionela2682 1

27.10.2010, 14:25

gugugh 1

27.10.2010, 14:54

multumesc frumos fetelor, e gata papat la cat de bun a iesit

maria_claudia 1

27.10.2010, 16:51

super

ela 1

27.10.2010, 17:49

ce bine arata.....

eclerash 1

27.10.2010, 19:22

place,place muuuult!!!

Ina 1

27.10.2010, 21:43

foarte frumos!

gugugh 1

27.10.2010, 23:57

multumesc mult pt aprecieri

nadina73 1

28.10.2010, 00:04

super tare fain arata5f

mmona 1

02.11.2010, 10:25

ce minunatie....

gugugh 1

02.11.2010, 12:13

si ff gustos si fin

Ellena 1

05.11.2010, 20:54

cata pofta mi-ai facut si a crescut asa frumos fara sa folosesti praf de copt?

gugugh 1

06.11.2010, 21:36

nu folosesc praf de copt la pandispan. secretul este ca albusurile sa fie batute spuma tare sa nu curga cand intorc castronel si cand pui restul ingredientelor sa amesteci de sus in jos cu o spatula.

tanyapatap 1

10.12.2010, 22:24

Ligia Bxl 1

27.01.2011, 17:11

tare bine arata simona bravoooo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]