Pandispan tigrat

de gugugh in Prajituri, 27 Oct 2010 | 13423 vizualizari

 

fff bun si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 6 oua (eu am avut prin frigider si 3 albusuri)
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 1/2 cescuta ulei
  • cacao
  • esente la alegere  eu am folosit portocala, lamaie , vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan tigrat:

Albusurile se bat spuma tare cu zaharul apoi adaugam , pe rand, galbenusurile si uleiul. Punem faina cernuta putin cate putin si amestecam usor cu o spatula. Impartim compozitia in doua si intr.o parte punem cacao.

Intr.o tava de chec mai mare punem hartie de copt si punem cu lingura alternativ aluat cu cacao si aluat simplu pana se termina cele 2 compozitii de aluat . dam la cuptorul preincalzit la foc mediu si e gata cand trece testul scobitorii.

TIPS-URI

1

albusurile tb batute f bine sa se tina de tel

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan tigrat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

gugugh 1

06.11.2010, 21:36

nu folosesc praf de copt la pandispan. secretul este ca albusurile sa fie batute spuma tare sa nu curga cand intorc castronel si cand pui restul ingredientelor sa amesteci de sus in jos cu o spatula.

tanyapatap 1

10.12.2010, 22:24

Ligia Bxl 1

27.01.2011, 17:11

tare bine arata simona bravoooo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]