Pandispanul amorezat

de Miha in Prajituri, 3 Feb 2010 | 4881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispanul amorezat:

Albusurile se separa de galbenusuri.

Galbenusurile se bat cu jumatate din cantitatea de zahar, pana devin ca o crema. Se adauga vanilia si faina si se omogenizeaza.

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se adauga cealalta jumatate din cantitatea de zahar. Se mixeaza pana devin lucioase, ca pentru bezea. Se rastoarna peste compozitia de galbenusuri si se amesteca usor.

Aluatul rezultat il punem intr-o tava ( 20/30 cm) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste deasupra. Se face proba scobitorii.

Blatul copt si racit se taie cu forma de inimioara si se pudreaza cu zahar din abundenta.

Pofta buna si...iubiti-va mult! :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispanul amorezat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Miha 1

06.02.2010, 13:37

Cory, la o asa minune de fetita trebuie neaparat sa faci niste inimioare dragalase.

ionela2682 1

08.02.2010, 14:12

interesant ! cred ca ar merge si putina glazura deasupra! acum de sf valentin sunt perfecte!

Miha 1

08.02.2010, 17:12

Ionela, sigur ca merge si glazura. De ciocolata, de lamaie...de care preferi. Eu am preferat varianta mai...rapida.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu visine si blat cu nuca