Pangasius pe pat de legume

de Julie in Pangasius, 24 Iun 2010 | 10961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file pangasius
  • un dovlecel mai mic
  • un morcov
  • o telina mica
  • un ardei gras
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri suc de rosii
  • patrunjel
  • sare, piper
  • 2-3 linguri cu ulei
  • 50 ml vin alb (sau apa)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pe pat de legume:

Pregatim mai intai patul pestelui :) Spalam si curatam legumele. Dovlecelul,morcovul,telina si ardeiul le taiem fasii. Ceapa o taiem pestisori. Usturoiul felii subtiri.

Calim legumele ,6-8 minute,in putin ulei. Amestecam usor. Adaugam sucul de rosii si potrivim gustul cu sare si piper.

Fileul de peste il spalam si il scurgem bine de apa. Il condimentam cu sare si piper apoi il taiem in bucati mai mici.

Rasturnam amestecul de legume intr-o tava ,repartizam bucatile de peste deasupra. Adaugam vinul si introducem tava la cuptor pentru 20-25 minute.

Servim preparatul in stare calda ,cu patrunjel verde deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Julie 1

25.06.2010, 15:34

Arti multumesc!

Laly 1

26.06.2010, 22:27

Iti dai seama ca daca este peste nu pot lipsi

Julie 1

27.06.2010, 09:16

Laly, esti binevenita!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pangasius aromat "all'italiana"