Panini

de meosiris in Prajituri, 1 Aug 2009 | 3638 vizualizari

 

Recipe by Laura Adamache.

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 50g zahar
  • 10g miere
  • 300ml lapte
  • 20g drojdie proaspata
  • 40g unt
  • 10g sare.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panini:

-Din toate aceste ingrediente se framanta un aluat care se lasa la crescut pana se dubleaza volumul.
-Aluatul il impartim in 6 sau 8 bucati.Eu am impartit in 8 parti.
-Fiecare bucatica se framanta putin , apoi se formeaza o bila care se asaza in tava tapetata cu hartie de copt.
-Asa se procedeaza cu fiecare bucata in parte.
-Se mai lasa 30 de minute la crescut.

-Se coc la 200C,cca 25 de minute.
-Intre timp,dizolvam 1 lingura de amidon alimentar in 300 ml apa.
-Punem pe foc si lasam pana da primul clocot,apoi lasam sa se raceasca.
-Dupa ce scoatem chiflele din cuptor,le ungem cu acest amestec racit.
-Coaja devine foarte elastica .

Daca ti-a placut reteta noastra "Panini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Bellevue cu ciocolata (fara gluten)