Panna cotta cu piersici

de Oana in Prajituri, 5 Sep 2010 | 7340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 ml smantana lichida grasa
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic gelatina (10g)
  • 3 piersici
  • 1 plic tort gelee
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu piersici:

Smantana si laptele se pun intr-o craticioara cu fund dublu si se dau in clocot. Aproape de punctul de fierbere se adauga zaharul si se mai lasa 1 minut la fiert.

Gelatina se hidrateaza cu 5 linguri apa rece si se lasa 5 minute. Se adauga apoi in amestecul de lapte fierbinte si se omogenizeaza bine cu un tel.

Patru boluri se ung cu ulei si se toarna amestecul de lapte. Se lasa la racit cel putin 2 ore, pana se incheaga, in frigider.

Piersicile se spala, apoi se taie in cuburi. Jeleul se prepara dupa instructiunile de pe plic. Dupa ce se ia de pe foc se adauga in craticioara piersicile si apoi se imparte deasupra celor 4 boluri cu panna cotta. Fructele se aseaza repede pentru ca se incheaga jeleul foarte rapid. Se lasa la frigide pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]