Papanasi cu branza de vaci

de Lau in Dulciuri, 14 Iul 2011 | 5209 vizualizari

 

by diaconta,sunt foarte buniiii

 

INGREDIENTE

  • 400 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri gris
  • 2 linguri zahar
  • sare
  • vanilie
  • pesmet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu branza de vaci:

branza se mixeaza impreuna cu o lingura de zahar,ouale,vanilia,dupa care adaugam faina,grisul si putina sare,

din aceasta compozitie se fac bilute nu foarte mari,ele isi vor mari volumul la fiert

se pune la fiert o oala cu apa cu putina sare. Punem bilutele  pe rand si le lasam sa fiarba pana se ridic la suprafata,le scoatem pe un prosop absorbant 

intr-o tigaie punem putin ulei si prajim pesmet cu putin zahar

dupa ce papanasii s-au scurs ii tavalim prin pesmet

se servesc calzi cu smantana si dulceata

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

horia 1

14.07.2011, 22:27

arata bestial,sunt sigur ca au fost superbi.

mirela0911 1

14.07.2011, 22:30

buni buni

Lau 1

15.07.2011, 10:59

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]