Papanasi cu gem de macese

de oana_pisicutza16 in Dulciuri, 2 Apr 2012 | 7533 vizualizari

 

Un desert dulce pe placul copiilor.

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 1 ou
  • Zahar, zahar vanilat
  • Coaja rasa de lamaie
  • Gris din grau, pana se poate face bilute
  • Gem de macese
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu gem de macese:

Se amesteca branza de vaca cu oul, zaharul, coaja de lamaie  si grisul

Din compozitia obtinuta se fac bilute si se pun in apa, dupa ce aceasta a inceput sa clocoteasca

In momentul in care se ridica la suprafata apei, papanasii sunt fierti

Se scot papanasii pe o farfurie si se servesc cu gem de macese

TIPS-URI

1

puteti folosi pentru acest desert si alt tip de gem sau dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu gem de macese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor prajiti cu smantana si sos de visine