Papricas de pui

de Ubulika in Pui, 16 Mai 2010 | 3776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe (sau bucati piept),eu prefer pulpele
  • boia,vegeta
  • lapte
  • faina
  • ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Se pune ceapa tocata la calit 3-4 minute pe foc mic sa nu se arda,se adauga pulpele,se mai lasa 2-3 minute si ele,se adauga o lingura vegeta,cam asa,eu pun dupa ochi,si apoi acoperim pulpele cu apa.Lasam sa fiarba la foc potrivit.

Cand sunt fierte ,facem un maglavais din 2 linguri de faina si lapte..si turnam peste pulpe..mai lasam 10 minute sa fiarba rantasul.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu cocos si jumari de pasare in vas de lut