Papricas din aripi de curcan

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 4 Iul 2010 | 14073 vizualizari

 

este o reteta ungureasca,doarte buna si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 6 aripi de curcan(partea de sus)
  • 2 cepe
  • ulei de masline 3-4 linguri
  • 2 linguri de faina
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 200 ml smatana
  • 1/2 ardei rosu-optional
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • pasta fainoase-optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas din aripi de curcan:

Se curata ceapa , se toaca marunt, se caleste in ulei apoi se pune boiaua de ardei si carnea (aripile)

se lasa sa se prajeasca 3-4 minute apoi se pune 1 cana  de apa,sare,piper si ardeiul taiat bucatele

se pune capacul si se lasa sa fiarba la foc potrivit

intre timp se mai amesteca si se mai completeaza cu apa daca a scazut.

Cand carnea e fiarta se amesteca faina cu smantana si se pune peste carne si apoi patrunjel verde tocat se lasa sa dea 2 clocote apoi se stinge focul.

Se serveste cu paste fainoase ,mamaliguta,paine sau piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas din aripi de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

nadina73 1

06.07.2010, 23:26

mihaela63 si tu vrei sa fi infiata?vai ce de fete o sa am

nadina73 1

06.07.2010, 23:26

silvioara

nadina73 1

06.07.2010, 23:27

mena ti-e foama tare iubita asa?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]