Papricas unguresc de pui

de susu in Pui, 14 Noi 2013 | 11851 vizualizari

 

reteta de la Ancuta, yammy

 

INGREDIENTE

  • 500 gr aripi
  • 500 gr pulpe superioare
  • 4 cepe rosii
  • 1 foaie de dafin
  • 5 rosii mari
  • 3 ardei capia rosii
  • 3 polonice supa de pui
  • 1 lgt curry
  • 2-3 lg boia dulce
  • 1 pahar de vin alb sau rosu sec
  • patrunjel verde
  • cativa catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas unguresc de pui:

Ceapa se taie solzisori foarte subtiri dupa care se caleste impreuna cu usturoiul zdrobit, adaugam puiul si cand si-a schimbat culoarea punem in continuare la calit ardeiul taiat cuburi. Punem apoi rosiile taiete felii si lasam acoperit la inabusit. Stingem cu supa si vinul, adaugam condimentele si patrunjelul.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas unguresc de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de cartofi cu spate de pui