Parjoale (2)

de COSTEO in Vita, 14 Sep 2013 | 3521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne vita
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia
  • 1 capatana usturoi
  • 3 felii paine muiata
  • 2 oua(1 de gaina,1 de curca)
  • 4 linguri faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale (2):

Carnea se spala, se zvanta si se taie bucati. Morcovul si cartofii se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in ulei cu putina apa. Carnea, legumele, ceapa se trec prin masina de tocat. In compozitia rezultata se adauga 2 oua batute spuma, usturoi pisat, piper, sare, cimbru, painea inmuiata si faina. Se amesteca componentele pana ce devin o pasta omogena.din care se portioneaza parjoale, de marimea unui ou care se trec prin pesmet si se prajesc in uleiul infierbantat pe ambele parti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

14.09.2013, 19:25

Rocsi 1

14.09.2013, 20:29

Sunt absolut delicioase. Vad ca si tu ai lingura zambitoare cum are Cleme

laura_n 1

14.09.2013, 21:02

buuneee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute....rapide si mai sanatoase!