Parjoale de dovlecei

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2010 | 26237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 1 capatana usturoi
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 2-3 fire cimbru verde
  • cozi de ceapa verde
  • 2-3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • boia dulce sau iute
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale de dovlecei:

se dau pe razatoarea mare dovleceii,se presara cu sare si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga pt 30 minute.verdeturile se spala,se toaca apoi se amesteca cu ouale,faina,dovleceii scursi bine si condimentele.se amesteca bine si cu ajutorul unei linguri se pun in ulei incins si se rumenesc pe ambele parti.se scot pe hartie absorbanta!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]