Pasca cu branza de vaci si ciocolata.

de Ksenya in Prajituri, 4 Mai 2013 | 4844 vizualizari

 

Anul acesta am vrut sa fac o altfeli de pasca decat cea din anul precedent "Pasca cu branza fara aluat".Aceasta e rapida,delicioasa,fina si cu putine ingrediente.Am reusit ! Acu ,ca mi- am atins scopul meu,va prezint si voua aceasta reteta minunata, cu mult drag.

Pofta mare si sarbatori fericite!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat :
  • 300 g faina alba
  • 125 g de unt
  • 125 g de zahăr
  • 130 g unt rece ,taiat cubulete
  • 2 galbenusuri de ou
  • 1 ou
  • Pentru umplutura:
  • 500 g braza de vaci dulce/cremoasa
  • 2 oua
  • 125 g zahar
  • vanilie
  • 150 g ciocolata rupta bucati ,maruntita cu cutitul
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza de vaci si ciocolata.:

Incepem cu aluatul, punem toate ingredientele intr-un castron si facem o coca pe care o dam la frigider invelita cu o folie, pentru 35 minute.

Intre timp pregatim umplutura :

Amestecam cu o paleta toate ingredientele ,la urma adaugam ciocolata.

Intindem coca pe o planseta, apoi o punem in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, turnam compozitia si dam la cuptor, preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute.

Se scoate din cuptor si se lasa la racit. Se taie numai atunci, cand pasca este complet racita.

 

TIPS-URI

1

In loc de vanilie se poate inlocui cu coaja de lamaie sau rom, dupa preferinte.

2

Se poate orna cu zahar pudra sau fulgi de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza de vaci si ciocolata." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat (Reteta Video)