Pasca cu branza fara aluat

de Ksenya in Dulciuri, 10 Apr 2012 | 14612 vizualizari

 

Aceasta pasca se prepara foarte usor si rapid, fara a avea prea muta practica in bucatarie

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza de vaci dulce
  • 200 g. unt topit (pastram un pic pentru uns tava)
  • 3 linguri cu varf faina
  • 6 oua
  • 220 g. zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 2 linguri gris
  • 1 varf de cutit sare
  • 3 linguri cu varf de lapte praf
  • coaja de la o portocala
  • jumatate de pliculet de praf de copt ~5 g
  • 100g.stagide
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza fara aluat:

Branza

 

se freaca cu zaharul, galbenusurile si untul topit. Se adauga faina, praful de copt stins cu putina zeama lamaie si sarea , grisul, laptele praf coaja de portocala ,esenta de vanilie

 

si stafidele si se omogenizeaza cu mixerul.

Se adauga albusurile batute spuma, cu o  lingura de lemn, usor .Tava rotunda  (cu diam. de 26 cm.) se unge bine cu unt si se tapeteaza cu gris

Se toarna umplutura si se pune in cuptorul incins, la foc mediu 175 grade C. cca. o ora.Verificand din cand in cand. Se lasa la racit in tava, apoi se aseaza pe platoul de servit.

Se presara  zahar pudra.

Pofta buna!

 


Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (16)

auroravoicu 1

11.04.2012, 22:22

Arata superb

Tats1029 1

04.05.2013, 18:18

al doilea an o fac si e delicioasa

Bya Ralu 1

22.05.2013, 00:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]