Pasca cu branza si stafide

de deyutzky in Dulciuri, 14 Apr 2012 | 10520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat de cozonac ( http://www.bucataras.ro/retete/cozonac-cu-nuca-si-cacao-32048.html)
  • 1 ou pt uns
  • Crema de branza:
  • 500 gr branza dulce
  • 2 oua intregi
  • o cescuta de zahar
  • esenta de lamaie
  • o mana de stafide
  • 1 varf de cutit de sare
  • 2 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza si stafide:

Se procedeaza ca si la pasca cu ciocolata...difera doar crema.

Intindem o foaie din aluat, ungem o tava rotunda cu unt/margarina.

In tava punem foaia de aluat.

Pregatim crema: 

Ouale le frecam bine cu cescuta de zahar.

Intr-un bol punem branza, stafidele, sarea, esenta de lamaie, faina si la sfarsit ouale batute cu zaharul si amestecam bine.

Crema obtinuta se pune peste aluatul din tava.

Se orneaza pasca cu fasii de aluat (dupa preferinte).

Se bate oul ramas si se ung fasiile de aluat si marginile.

Se da la cuptor pt 45 de min la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat