Pasca cu ciocolata

de divainbucatarie in Dulciuri, 15 Apr 2011 | 15037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g aluat de cozonac (reteta aici)
  • 500 g branza de vaci
  • 2 linguri cacao
  • 4 oua
  • 100 g ciocolata topita
  • 200 g smantana dulce pentru frisca
  • 20 g budinca de vanilie
  • 150 g zahar
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu ciocolata:

Intindem aluatul de cozonac in forma tapetata cu hartie de copt. Mixam branza de vaci cu galbenusuri, zahar, esenta de vanilie, budinca de vanilie si cacao.Adaugam smantana dulce mixata pana devine frisca tare si albusurile spuma tare. Amestecam usor si apoi turnam peste aluat. Coacem pasca in cuptorul preancalzit la 180°C cam 50-60 minute. O lasam sa se raceasca, o punem cateva ore la frigider (eu am lasat peste noapte), apoi o scoatem din forma.

Nu-i asa ca arata minunat? Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu bomboane Raffaello