Pasca cu ciocolata

de ancutaCH in Prajituri, 20 Apr 2012 | 12713 vizualizari

 

Este reteta mea preferata care o fac de Paste si care prima data am mancat-o la prietena mea Mihaela...asa ca de fapt e reteta ei...Este o reteta simpla si cu nu foarte multe ingrediente, dar foarte delicioasa. Lui Robert ii place la nebunie!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • o mana de aluat de cozonac.
  • Pentru umplutura:
  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 100 g ciocolata
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 2 linguri de cacao
  • 4 linguri de faina
  • 1 pahar de lapte
  • esente
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu ciocolata:

Din mana de aluat de cozonac se framanta cu faina si se intinde o foaie foarte subtire care se aseaza in tava. Se intinde astfel incat sa ajunga si pe peretii tavei.

Se bat ouale cu zaharul la foc mic. Cand s-a topit zaharul se adauga ciocolata topita, cacaua, 2 linguri de faina si laptele caldut putin cate putin si se amesteca pana se ingroasa compozitia. Se lasa putin sa se raceasca si cand inca mai e putin calduta se adauga in compozitie untul, celelalte 2 linguri de faina, esente si un praf de sare. Se toarna compozitia peste aluatul din tava.

Se poate unge compozitia cu ou batut cu 1 lingura de miere.

Se coace 50 min la 150 C.

Se lasa la racit apoi se scoate din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat cu ciocolata