Pasca fara aluat

de Steffy in Prajituri, 9 Iun 2013 | 24329 vizualizari

 

Multumesc Jamila Cuisine pentru aceasta reteta delicioasa.
Toata familia a fost incantata de Paste, de gustul desavarsit al acestui dulce cu branza.
Pentru reteta video accesati:
http://www.bucataras.ro/retete/pasca-fara-aluat-reteta-video-43965.html

 

INGREDIENTE

  • 700 g branza dulce, grasa, de vaca
  • 6 oua mari de tara
  • 400 g smantana
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 8 linguri faina
  • 200 g stafide
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • zahar farin pentru ornat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Punem ouale intr-un castron, adaugam zaharul si pliculetele de zahar vanilinat si batem bine totul cu un tel.

Adaugam branza maruntita si untul la temperatura camerei si omogenizam foarte bine amestecul. Punem apoi faina, putin cate putin.

Amestecam bine, adaugam smantana si la sfarsit, stafidele. Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si o dam la cuptor, la foc mic pentru 60 de minute ( cuptorul a fost incins inainte).

Lasam pasca sa se raceasca, eventual peste noapte, o scoatem din tava si ii facem o cruce din zaharul farin, cu ajutorul unui sablon. E delicioasa!

TIPS-URI

1

Dati stafidele prin faina inainte de a le pune in compozitie pentru a nu se lasa pe fundul tavii, cum am patit eu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]