Pasca fara aluat

de JulyCris in Prajituri, 26 Apr 2014 | 5400 vizualizari

 

Chiar daca a trecut Pastele,m-am gandit sa fac o pascuta,pt ca tot mi-au mai ramas destule prin frigider. Am adaugat,am scos ingrediente ca n-am avut fix pe fix,dar oricum a iesit ceva foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr branza dulce
  • 100 gr smantana
  • 1 iaurt gras(125 gr)
  • 150 gr zahar
  • 50 gr ciocolata alba rasa
  • 100 gr unt topit
  • 3 linguri gris
  • 2 linguri faina
  • esenta de vanilie
  • stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Mixam branza dulce cu zaharul, adaugam smantana cu iaurtul si mixam in continuare. Punem si ciocolata rasa, untul topit, amestecam. Adaugam vanilia, grisul si faina si amestecam usor. La final adaugam stafidele pe care le-am tinut aproximativ 10 minute in esenta de rom. Punem totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit pt aproximativ 45-50 de minute, pana cand pasca este rumenita. Decoram cu ciocolata alba rasa. Lasam la racit si portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu smantana