Pasca fara aluat cu ciocolata

de angyb in Prajituri, 2 Mai 2013 | 19889 vizualizari

 

M-am inspirat de la reteta Mirelei http://www.bucataras.ro/retete/pasca-fara-aluat-33011.html

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza de vaci
  • 175 g crema de branza
  • 130 g zahar
  • 3 oua
  • 3 linguri de faina alba
  • 2 linguri gris
  • 1plic de drojdie pt.dulciuri(sau praf de copt)
  • 80g unt topit
  • Glazura:
  • 150 g ciocolata cu lapte
  • 80 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat cu ciocolata:

Separam albusurile de galbenusuri.

Amestecam branza de vaci cu crema de branza ,galbenusurile si zaharul. Adaugam untul topit ,faina, grisul si drojdia. Batem spuma albusurile cu un praf de sare si le adaugam la amestecul de branza amestecand de sus in jos .

Turnam compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 160 de grade aproximativ 45 de minute.

Glazura: Topim ciocolata impreuna cu untul pe baie de abur si dupa ce s-a racit un pic o turnam peste pasca racita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cozonac impletit cu nuca si rahat