Pasta al pomodoro

de Irina in Spaghete, 9 Dec 2012 | 21216 vizualizari

 

Reteta de paste al pomodoro e foarte usor de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 320 g spaghete
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • 1 catel usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 cutie rosii
  • 10 frunze de busuioc
  • 4 linguri parmezan
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta al pomodoro:

Decojiti ceapa. Tocati ceapa si usturoiul impreuna. Aprindeti aragazul la treapta medie si incingeti vasul Zepter pana indicatorul se afla in zona verde. Adaugati ceapa si usturoiul si caliti-le. Adaugati rosiile, prajiti timp de 20 minute. Condimentati cu sare, piper si frunze de busuioc, dupa gust.

In acelasi timp, in alt vas puneti apa la fiert si pregatiti spaghetele "al dente". Strecurati spaghetele in strecuratoare.

Amestecati spaghetele cu sosul si adaugati parmezan ras.

Reteta advertorial Zepter.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta al pomodoro" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de spaghete la tigaie