Pasta Chili

de lili in Conserve, 6 Sep 2011 | 7839 vizualizari

 

Reteta o am de aici: http://artaculinara.com/forums/topic/3075-my-hot-chili-sauce/
si multumesc autorului. ste foarte buna si se face foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • - 1 kg ardei gras sau gogosar
  • - 1 kg rosii
  • - 30 buc. ardei iute
  • -8 linguri de otet
  • - 2 linguri de miere
  • -2 linguri de sare
  • -8 catei de usturoi

   

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta Chili:

Rosiile se oparesc si se curata de pielite. Gogosarii se curata  si se taie bucati. La fel procedam si cu ardeil iute. Toate legumele le macinam bine si apoi le punem la fiert impreuna cu otetul, mierea si sarea. Le lasam sa fiarba 20-30 minute ( depinde de cat de groasa vrem sa fie pasta) si le mai macinam inca odata, fierbinti cu mixerul stick. Cu o jumatate de minut inainte de a stinge focul adaugam usturoiul pisat in mojar cu o  lingurita de zahar si o  lingurita de sare ( se face o alifie). Il punem in borcane si le dam la dunst 20 minute.

Imi pare bine ca am gasit aceasta reteta. Eu o folosesc mult la mancare.Mi-au iesit 4 borcane mici. Spor la gatit!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta Chili" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

DIANA B 1

07.09.2011, 17:09

kamy 1

09.09.2011, 21:21

trebuie sa fac si eu nu ca as fi innebunita dupa iuteala,dar e buna,din cand in cand

lili 1

11.09.2011, 08:54

fetelor..se poate cu mai putin ardeu iute ...apoi nu va ustura nica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]