Pasta de branza cu ceapa verde si busuioc

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2015 | 4173 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 220 g branza proaspata in stil italienesc
  • 150 g unt la temperatura camerei
  • 250 g branza feta
  • ceapa verde de tuns dupa gust
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1/2 lingurita fulgi de chili
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza cu ceapa verde si busuioc:

Untul si branzeturile trebuie sa fie la temperatura camerei.

Le punem pe toate un bolul mixerului.

Ceapa de tuns se spala sub jet de apa rece, apoi se taie marunt si se adauga peste unt si branzeturi, la fel si fulgii de chili si busuiocul uscat.

Mixam 2 minute si obtinem o grozava pasta tartinabila de branza.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu ceapa verde si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de porc