Pasta de corcoduse verzi

de Bunica in Bulion, 4 Iun 2009 | 18628 vizualizari

 

Corcodusele verzi sunt foarte bune de si sanatoase pentru acrit ciorbele.

 

INGREDIENTE

  • corcoduse verzi care au samburele intarit. 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de corcoduse verzi:

Se aleg corcodusele, se curata de codite, se spala si se pun la fiert .

Dupa ce s-au fiert corcodusele se pun intr-o strecuratoare si se freaca bine cu o lingura de lemn ca sa se delimiteze miezul de samburi si de coaja.Pasta astfel obtinuta se pune in sticle,se capseaza si se pun la sterilizat.

Sterilizarea:

-se pun sticlele intr-o oala

-se pune apa pana se umple oala

-se pune pe foc potrivit timp de 45 minute

Se lasa sa se raceasca in apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de corcoduse verzi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

04.04.2010, 12:29

am mancat si eu pt prima oara anul trecut o ciorbita de fasole acrita cu pasta de corcoduse si mi-a ramas gandul la ea,obunatate, o sa salvez reteta si trebuie neaparat sa o fac

Mitinita 1

12.08.2011, 15:03

de cand caut eu reteta azi merg sa vad daca au mai ramas corcoduse verzi...sarumana ptr reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulion de legume