Pasta de fasole rosie azuki

de Mitinita in Dulciuri, 11 Ian 2012 | 8771 vizualizari

 

Se foloseste la diverse deserturi asiatice.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de fasole rosie azuki
  • 150 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de fasole rosie azuki:

Peste noapte se pune fasolea la inmuiat. A doua zi,am fiert-o in kukta,oala cu presiune.

Am scurs fasolea fiarta si am pus-o intr-o craticioara cu zaharul. Se zdrobeste cu blenderul vertical sau chiar cu o furculita.

Se poate trece amestecul si printr-o sita ca sa scapati de coaja, mie imi place aceasta textura,dar incerc data viitoare si varianta mai fina.

Se amesteca bine pana se topeste zaharul,eventual puteti pastra din apa in care s-a fiert ca sa mai adaugati daca vreti o consistenta mai subtire.

Se foloseste la diverse deserturi asiatice.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole rosie azuki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti de Craciun cu scortisoara si pudra de migdale