Pasta de gogosari cu usturoi

de mihaelar63 in Conserve, 2 Oct 2014 | 11535 vizualizari

 

Pasta va fi un ajutor de nadejde in zilele friguroase ce urmeaza. Va colora frumos si apetisant preparatele amintindu-ti de caldura verii. Se poate folosi la ciorbe, tocanite si la fripturi. Incercati un pui la cuptor frecat bine cu pasta asta. Va garantez ca veti obtine simplu o crusta minunata.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari
  • 2 caciulii usturoi
  • 2 linguri rase piper boabe
  • 2-3 linguri sare
  • 100 ml ulei
  • 1 varf cutit conservant[Obtional ]
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari cu usturoi:

Gogosarii se spala , se lasa la scurs si se curata de seminte . Se toaca .

Usturoiul se curata si se da prin presa de usturoi

Se pune pasta de gogosari la fiert impreuna cu,sarea , piperul boabe si uleiulintr-o oala cu fundul dublu de inox .

Se fierbe la foc mic 1-2 ore pana cand uleiul se alege la suprafata .

Se aduga usturoiul si se mai da un clocot .Se ia de pe foc

Eu am adugat foarte putin conservant , aproape imperceptibil .

Se pune pasta in borcane bine spalate si se infileteaza capacele care au fost sterilizate prin fierbere .

Eu pentru siguranta am mai dunstuit 30 minute borcanele puse intr-o tava cu putina apa , la cuptor .

TIPS-URI

1

Spalati bine borcanele . Sterilizati capacele prin fierbere .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastă de gogoşari