Pasta de jumari

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2011 | 15582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g jumari
  • 150 g unt
  • 1 lingura mustar clasic
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de jumari:

Toate ingredientele se dau prin robotul de bucatarie pana devine un amestec fin si pufos.Pasta de jumari este foarte usor de preparat si este tare gustoasa.Se mai poate pune in pasta si usturoi,boia dulce sau iute.Cine nu are robot poate sa faca pasta de jumari cu masina de tocat carne.Se serveste pe paine proaspata cu rondele de ceapa,ceapa verde,rosii sau chiar cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (14)

ionela2682 1

24.05.2011, 14:44

mamaieelena 1

25.05.2011, 16:45

apetisanta

rivka 1

09.06.2011, 23:38

nu am mai mancat dar banuiesc ca e buna mai ales iarna....arata bine oricum.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bagheta feliata si prajita cu branza topita