Pasta de naut

de Steffy in Mancaruri de post, 8 Mar 2013 | 8254 vizualizari

 

Reteta am preluat-o din cartea lui Carmen Bruma, pasta de naut (hummus) fiind foarte satioasa si sanatoasa mai ales cand sunteti la dieta sau cand tineti post.

 

INGREDIENTE

  • 125 g naut (aproximativ jumatate de cana)
  • 2 linguri ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de naut:

Nautul se tine la inmuiat in apa timp de o zi.

Se pune la fiert. La mine a durat foarte mult pana s-a fiert, de aceea am scris timpul de pregatire foarte mare.

Cand este gata, se scurge, dar nu se arunca apa in care a fiert.

Se paseaza si se adauga treptat uleiul, apa in care a fiert nautul, zeama de lamaie si sare, pana se obtine o pasta. Se pune usturoiul maruntit.

Se poate orna cu masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Cris2711 1

08.03.2013, 22:09

buna tare

MotanLaOale 1

08.03.2013, 22:23

delia64 1

08.03.2013, 23:01

Nu am mancat niciodata dar merita incercat .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]