Pasta de pate

de Mama_Lizica in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2009 | 6970 vizualizari

 

E o pasta tartinabila, dar care poate fi servita si sub alte forme: umplute albusuri de ou fiert, jumatati de rosie, castraveti scobiti etc.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii pate vegetal (sau nu neaparat vegetal)
  • 1 ceasca maioneza
  • 4 galbenusuri fierte
  • 1 legatura marar
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de pate:

Pateul se freaca bine cu maioneza si cu galbenusurile faramitate, apoi se incorporeaza si mararul taiat foarte marunt si se potriveste de piper. Se poate servi intinsa pe paine, cu gogosari sau rosii pe deasupra.

TIPS-URI

1

Cand faci maioneza, sa adaugi in ea o lingurita de mustar, ii da un gust deosebit.

2

Albusurile care iti raman cand folosesti cele 4 galbenusuri fierte, le poti umple cu pasta de pate si decora cu marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de pate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]