Pasta de pate cu gogosari

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2012 | 5986 vizualizari

 

Cu aceasta pasta mai fac uneori oua umplute, adaugand si galbenusurile.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii pate de 250g
  • 50g unt
  • 2 cuburi branza topita
  • 6 felii gogosari murati
  • 1 lingura mustar clasic
  • 1 lingura mustar cu miere
  • piper
  • boia de ardei iute
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de pate cu gogosari:

Se desfac conservele de pate si se mixeaza cu untul si branza topita. De multe ori folosesc chiar crema de unt cu marar sau crema de branza cu marar.

Se adauga pe rand mustarul, ardeiul tocat marunt, condimentele si mararul.

Se asezoneaza dupa gust, mai picant sau mai dulce.

Noi servim cu paine prajita ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de pate cu gogosari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

05.08.2012, 10:03

iry-gabriela 1

05.08.2012, 12:16

interesanta si gustoasa

Merisor 1

06.08.2012, 18:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu ciuperci si sunca la cuptor