Pasta de peste

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2010 | 8335 vizualizari

 

Mi-a fost dor de pasta de peste, asa ca mi-am facut :))

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de peste in ulei
  • 4 linguri branza de vaci fina
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Se curata ceapa si se taie marunt sau se da pe razatoare.

Pestele se scurge de ulei si se zdrobeste cu furculita.

Se adauga branza, untul, uleiul si ceapa taiata marunt. Se amesteca bine pana devine pasta si se potriveste de sare si piper.

Se pot pune in robot pentru a obtine o pasta mai fina (eu nu am mai avut rabdare)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]