Pasta de peste

de Panacris in Peste, 15 Sep 2012 | 9265 vizualizari

 

Simplu si gustos! Un aperitiv, ce era frecvent preparat in copilarie in anii '80, ca tot i/am adus in discutie;)

 

INGREDIENTE

  • conserva de hering 2 bucati,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • unt 100 g,
  • zeama de lamaie 2 linguri,
  • masline si rosii ptr prezentare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Ceapa se curata si se toaca marunt ( eu am pus robotul azi la treaba;) ) Se scot bucatile de peste din conserva si se adauga la ceapa impreuna cu untul si zeama de lamaie. Se mixeaza, pana se obtine o pasta consistenta, daca e nevoie se mai adauga un praf de sare si piper proaspat macinat, dupa gustul fiecarui. Pasta se pune la rece, cca. 15 minute, apoi se poate se servi. Pofta buna! 

TIPS-URI

1

se poate folosi orice fel de peste in ulei!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

16.09.2012, 21:28

Ce bunatate draga mea...imi place mult!

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:09

alba_zori 1

17.09.2012, 14:12

ce prezentare frumoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de "Rizeafca"