Pasta de peste

de Panacris in Peste, 15 Sep 2012 | 9601 vizualizari

 

Simplu si gustos! Un aperitiv, ce era frecvent preparat in copilarie in anii '80, ca tot i/am adus in discutie;)

 

INGREDIENTE

  • conserva de hering 2 bucati,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • unt 100 g,
  • zeama de lamaie 2 linguri,
  • masline si rosii ptr prezentare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Ceapa se curata si se toaca marunt ( eu am pus robotul azi la treaba;) ) Se scot bucatile de peste din conserva si se adauga la ceapa impreuna cu untul si zeama de lamaie. Se mixeaza, pana se obtine o pasta consistenta, daca e nevoie se mai adauga un praf de sare si piper proaspat macinat, dupa gustul fiecarui. Pasta se pune la rece, cca. 15 minute, apoi se poate se servi. Pofta buna! 

TIPS-URI

1

se poate folosi orice fel de peste in ulei!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

16.09.2012, 21:28

Ce bunatate draga mea...imi place mult!

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:09

alba_zori 1

17.09.2012, 14:12

ce prezentare frumoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de "Rizeafca"