Pasta de somon afumat

de laylalala in Somon, 23 Mai 2010 | 5460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr fasole alba, din conserva, scursa
  • 1 lingura herbes de provence
  • sucul de la ½ lamaie
  • 150 gr somon afumat
  • sare si piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de somon afumat:

Se amesteca toate ingredientele intr-un blender, pana se formeaza un amestec omomgen.Se adauga sare si piper negru dupa gust, apoi se transfera pasta in vasul in care se va servi.Se lasa la rece 30 minute.Se serveste cu paine neagra prajita, biscuiti sarati sau cruditati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]