Pasta de ton

de delia64 in Ton, 19 Iun 2013 | 14164 vizualizari

 

Este gustoasa si numai buna pentru zilele de post cu dezlegare la peste si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de ton in ulei
  • 2 linguri de margarina
  • 1 ceapa mica
  • zeama de la o lamaie
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

Se desface conserva de ton si se pune intr-un bol , se amesteca cu margarina cu ajutorul blenderului .

Curatam ceapa, o taiem marunt si o adaugam in vasul cu pasta la fel si zeama de la lamaie.

Adaugam sare si piper dupa gust si amestecam .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

cand nu este post .poate folosi unt in loc de margarina

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Spread de ton