Pastai conservate

de mihaelaM in Conserve, 8 Iul 2011 | 18374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pastai (eu am avut fideluta)
  • sare
  • aspirina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai conservate:

Rupem coditele la fasole,o spalam bine apoi le punem la fiert.

Cand pastaile au fost fierte le scoatem din acea zeama si le lasam sa se raceasca putin.

Luam pastaile si le taiem,apoi le punem in borcane,batand din cand in cand borcanul ca sa se aseze,cand borcanul s-a umplut vom pune o aspirina la fiecare borcan,apoi vom pune zeama de la pastai amestecata cu sare dupa gust.

Punem capacele si le sterilizam,le lasam cat se se umfle capacul,dupa care le scoatem si le acoperim cu o patura pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai conservate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mihaelaM 1

11.07.2011, 14:22

daca le pui aspirina nu au de ce sa nu tina ,eu aceasta reteta o am de l;a vecina mea care zicea ca intr-un an le-a pus fara aspirina si sau inmuiat dar de cand le pune asa tin foarte bine

ionela2682 1

11.07.2011, 21:44

asa le pun si eu!!!!

mihaelaM 1

12.07.2011, 13:27

Ionela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la borcan