Pastai prajite

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 13 Iul 2011 | 61564 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastai
  • 4-5 cepe
  • 2-3 catei de usturoi
  • patrunjel si marar verde
  • sare si piper
  • rosii sau bulion
  • 1-2 cani de apa/supa de carne (optional)
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai prajite:

Ceapa tocata marunt  o punem la calit impreuna cu usturoiul. Cand ceapa devine translucida, adaugam condimentele si pastaile curatate si spalate, si, le lasam sa fiarba pentru 30 de minute (nu este necesar sa adaugam apa pentru ca vor lasa pastaile suficient pentru a fierbe). Daca pastaile sunt fierte putem adauga rosiile/bulionul lasand sa scada la foc mic, pana ce are aspect legat. Ornam cu patrunjel si marar proaspat tocat. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

horia 1

15.07.2011, 00:28

felicitari !

andreea_angelo 1

15.11.2012, 18:18

bun bun bunnnnn!!!!imi place,la favorite cu eaaaaa

Dya Daniela Andrei 1

15.11.2012, 19:18

Va multumesc!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole teci