Paste bolognese la Multicooker

de AdyNA_RadU in Paste, 14 Iul 2014 | 9734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1/2 ceapa tocata
  • 1 morcov tocat fin
  • 70 gr ciuperci tocate
  • 250 gr carne tocata slaba
  • 2 linguri pasta tomate
  • 400 gr rosii tocate
  • 1 catel de suturoi tocat
  • 250 gr paste penne
  • 270 ml apa
  • 90 ml vin rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste bolognese la Multicooker:

Am adaugat ceapa, uleiul, ciupercile ,morcovul si carnea tocata in oala interioara.Am lasat capacul deschis.Am selectat din MENIU functia  FRY pentru 13 minute, apoi START.

Am  amestecat din cand in cand iar dupa 8 minute am adaugat piureul de rosii, rosiile tocate, usturoiul  si vinul.Aparatul a ramas in continuare pe FRY pentru ultimele 5 minute.

Am adaugat apa si pastele penne , am selectat din MENIU functia STEW. Am inchis capacul si am asteptat 30 minute.

Pastele au iesit foarte bune :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste bolognese la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos roșu, ciuperci, capere și măsline verzi