Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl in Paste, 21 Aug 2017 | 22177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tagliatelle
  • 100 g bacon
  •  sos:
  • 200 g smantana
  • 50 g parmezan ras
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara cu sos de smantana:

Incingi untul intr-un vas apoi pui bacon-ul pe care il vei lasa sa se rumeneasca, atat cat sa devina usor crocant.
Intr-un castron pui smantana, galbenusurile si parmezanul ras fin. Adaugi sare si piper, dupa gust.
Amesteci smantana cu galbenusurile si parmezanul pana la omogenizare si adaugi sosul obtinut peste bacon. Dai in unul-doua clocote, apoi il lasi deoparte.
Cat prepari sosul, pui la fiert si pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Dupa ce s-au fiert, le scurgi de apa, le pui in sosul fierbinte si amesteci.
Le servesti fierbinti. Daca doresti, mai poti adauga deasupra parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

kytz 1

23.08.2017, 18:04

Bune tare!

Rocsi 1

26.08.2017, 20:56

DraganAnca Iulia 1

05.08.2019, 11:19

Se pune neaparat si usturoi, se caleste cu bacon-ul!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de paste cu pui