Paste cu anghinare si creveti

de danakarin in Mancaruri de post, 1 Apr 2014 | 5732 vizualizari

 

Reteta face parte din retetele de dieta de la Weight Watchers si de aceea cantitatile sunt pentru o persoana . Eu am gasit-o satioasa si buna. Pot sa o recomand. Daca doriti sa faceti pentru familie, mariti cantitatile.

 

INGREDIENTE

  • 70 g de paste gen taitei chinezesti
  • 2 rosii mici
  • o ceapa mica
  • un ardei rosu
  • 100 g de creveti prefierti
  • 3-4 buc de anghinare din conserva
  • un catel de usturoi
  • sare, piper
  • o lingura de ulei
  • o lingurita de ierburi aromate uscate gen busuioc, oregano etc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu anghinare si creveti:

Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. curatati si taiati marunt ceapa si usturoiul. Caliti intr-o lingura de ulei de masline. Adaugati ardeiul, roiile taiate cubulete, apoi crevetii Si bucati.e de anghinare taiate felii.  Fierbeti totul la foc mic aprox. 10 minute. Adaugati o lingurita de busuioc si oregano uscat.  Amestecati cu pastele, gata! 

E o cina excelenta, satioasa, cu multe legume si pare-se hipocalorica ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu anghinare si creveti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (9)

Irina 1

01.04.2014, 14:30

Imi plac pastele, mult de tot!

danakarin 1

01.04.2014, 23:30

Multzumesc tuturor!

robert_b 1

15.07.2014, 21:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]