Paste cu bacon si ciuperci

de xana in Paste, 16 Mai 2018 | 7018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr bacon
  • 200 gr tagliatelle proaspete
  • 250 gr ciuperci albe proaspete
  • 200 gr rosii cherry kumato
  • 1 dovlecel
  • cateva frunze de busuioc proaspete
  • cca 30 gr parmezan
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu bacon si ciuperci:

Punem intr-o oala apa cu sare la infierbantat pentru paste.

Intr-o tigaie larga incinsa, punem putin ulei de masline si baconul taiat fasii. Cand incepe sa se rumeneasca, adaugam ciupercile feliate, putina sare si piper. Calim la foc mediu pana ciupercile incep sa se inmoaie dupa care adaugam usturoiul si rosiile. Dupa 3-4 minute adaugam si dovlecelul taiat rondele subtiri si amestecam bine pentru inca 3-4 minute.

Fierbem pastele timp de 2-3 minute (timpul de fierbere depinde de cat de groase sunt), apoi le punem in tigaie impreuna cu 3-4 linguri din apa in care au fiert si amestecam.

Luam tigaia de pe foc, radem parmezanul deasupra, adaugam frunzele de busuioc si mai amestecam inca o data, apoi sunt gata de servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu bacon si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]