Paste cu branza la cuptor

de ela in Paste, 12 Ian 2011 | 10559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr paste,
  • 4oua,
  • 350gr telemea de vaca,
  • 1praf nucsoara,
  • piper,
  • unt pentru tapetat vasul,
  • pesmet pt tapetat vasul,
  • 250gr cascaval,
  • 200gr smantana,
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Fierbi pastele al dente in apa cu sare,dupa instructiunile de pe ambalaj.Le strecori.

Separat razi branza si cascavalul in doua boluri.Separi galbenusurile de albusuri.

Bati albusurile spuma cu un praf de sare,adaugi galbenusurile,nucsoara si piper macinat dupa gust,branza,smantana si jumatate din cantitatea de cascaval.Torni si pastele si amesteci incet sa se omogenizeze totul.

Ungi un vas termorezistent cu unt si tapetezi cu pesmet si torni compozitia.Dai la cuptorul preincalzit si lasi 45minute.Scoti si pui restul de cascaval,apoi dai din nou la cuptor inca 15minute,pana se rumeneste frumos compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu sunca si cascaval la cuptor