Paste cu branza, mere si stafide

de mirela0911 in Paste, 22 Oct 2015 | 3577 vizualizari

 

E un fel de vargabeles, doar ca am adauga si cateva mere. Au fost delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 400 g taitei lati
  • 400 g branza de vaci
  • 120 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lgt coaja rasa de lamaie
  • 100 g stafide
  • 4 mere
  • 2-3 linguri pesmet
  • unt pentru uns tava
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza, mere si stafide:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se strecoara, se clatesc sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga. 

Intr-un vas incapator se amesteca branza cu zaharul, zaharul vanilat si ouale. Se adauga coaja de lamaie, stafidele si merele curatate si taiate cubulete mici. Se amesteca bine apoi se pun pastele peste branza. Se omogenizeaza bine.

Tava se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se toarna amestecul de paste in tava, se niveleaza si se presara deasupra peset. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa cca 35-40 de minute. Se raceste dupa care se portioneaza si se serveste.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

In locul merelor se pot pune alte fructe pe care le preferati.

2

Se poate servi ca atare sau alaturi de gemul preferat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza, mere si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb