Paste cu branza si piept de porc

de Ancutsa in Fusilli, 15 Ian 2018 | 3298 vizualizari

 

Pentru o cina simpla, dar gustoasa, in familie

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste fusilli
  • sare după gust
  • ulei
  • 200 g brânză rasă
  • 200 g piept de porc afumat
  • 3 ouă
  • 1 ceaşcă lapte
  • 3 linguri smântână
  • caşcaval ras după gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza si piept de porc:

 

Se pun pastele în apă clocotită, cu puţină sare şi o lingură de ulei şi se fierb al dente.

 Între timp, se taie pieptul de porc în felii subţiri, se răsfiră pe o tavă cu foaie de copt şi se dau la cuptor cam 7 minute, să se rumenească un pic.

 Într-un castron mai mare, se rade brânza şi se amestecă bine cu laptele, smântâna şi ouăle. Se scurg pastele de apă, se adaugă peste acest sos, se amestecă, apoi se răstoarnă într-o tavă unsă cu puţin ulei.

 Se presară feliile de piept de porc, apoi caşcavalul ras.

Se dă tava la cuptor cam 25-30 de minute (până se rumeneşte caşcavalul).

 

Timp de pregătire: 15min

Timp de coacere: 30min

Porţii: 4

 

Poftă Bună!

 

 

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2018/01/paste-cu-branza-si-piept-de-porc.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza si piept de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu piept de pui