Paste cu branza si sos bechamel

de Julie in Paste, 16 Sep 2010 | 11189 vizualizari

COMENTARII (9)

nadina73 1

16.09.2010, 18:10

primapapa portie dubla

Miha 1

16.09.2010, 19:25

Si eu tot dubla, ca-s printre primii.

Sylvia 1

16.09.2010, 20:04

Excelent arata toate

Bucataras Medi 1

16.09.2010, 20:25

frumusele mai sunt................

Julie 1

17.09.2010, 08:04

Multumesc fetelor! Portii duble pentru toata lumea!

Corinuta 1

19.09.2010, 18:29

mai ai?

Crista_Luca 1

04.10.2010, 12:44

cred ca mie nu mi-a mai ramas ....

Crista_Luca 1

04.10.2010, 12:44

ai 5 f de la mine, pot sa te intreb ce branza ai folosit ? sarata?

Julie 1

04.10.2010, 20:56

Corina,Cristina, gasim o portie si pentru voi! Cristina, branza poate fi de orice fel vrei tu ,foarte bun ar fi parmezanul.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne rigate cu ciuperci si sos alb