Paste cu branza si sunca taraneasca

de Ancutsa in Fusilli, 16 Iun 2016 | 3201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste fusilli;
  • sare dupa gust;
  • ulei;
  • 200 g branza rasa;
  • 200 g sunca taraneasca;
  • 2 oua;
  • 150 ml lapte;
  • 3 linguri smantana;
  • 150 gr cascaval ras (sau mai mult in functie de gust);
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza si sunca taraneasca:

Se fierb pastele al dente in apa cu putina sare si o lingura de ulei (sa nu se lipeasca).

Se preincalzeste cuptorul. Intre timp, se rad cascavalul, branza si se taie in felii subtiri sunca taraneasca.

Se pregateste intr-un castron sosul: se bat ouale, se adauga sare, smantana si laptele si se amesteca bine.

Cand pastele sunt aproape fierte, se rastoarna intr-o tava (in care am pus un strat subtire de ulei). Se presara branza rasa, feliile de sunca, apoi sosul, iar la urma, cascavalul ras.

Dam la cuptor cam 25-30 de minute.

Se serveste calda.

 

Pofta Buna!

 

Timp total: 40min

Portii: 6

 

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/05/paste-cu-branza-si-sunca-taraneasca.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza si sunca taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Panacris 1

17.06.2016, 12:50

dantes 1

18.06.2016, 13:26

Bune!

Ancutsa 1

20.06.2016, 16:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta arrabiata a la Cristina